Stedumerweg 28   9919 TE Loppersum  0596-551214  info@eikemaheert.nl

nieuws

Specerijen van The Good Spice

Specerijen van The Good Spice

Sinds kort hebben we in onze winkel 4 specerijen van The Good Spice. Smaakvolle specerijen, geteeld zonder bestrijdingsmiddelen en beter betaald voor de boeren.

Lees meer

BinnensteBuiten hier terugkijken

In juli was chef Rosah van Schendelen van het programma BinnensteBuiten bij Eikemaheert. Ze kwam om te kijken hoe de erwt Wonder van Scheemda groeit en smaakt. Rosah maakte een heerlijk gerecht met ons erwtje. Hier kun je de uitzending van 18 september terugkijken.

Lees meer
18 sept BinnensteBuiten 19.05 NPO 2

18 sept BinnensteBuiten 19.05 NPO 2

BinnensteBuiten heeft deze zomer opnames gemaakt op Eikemaheert. Centraal stond het erwtje Wonder van Scheemda. Chef Rosah van Schendelen interviewde ons, dopte erwtjes aan de keukentafel en creëerde een fantastische zomerse salade met de toen verse erwt.

Lees meer

Biologische speeltuin

Jacques Hermus was op bezoek bij Eikemaheert en kwam tot de conclusie dat wij een “biologische speeltuin” bestieren.

Lees meer

Tuinders op Eikemaheert

Roby en Charlie starten in 2024 op Eikemaheert een tuinderij. Daar kun je je aan verbinden d.m.v. een groente-abonnement. De voorbereidingen zijn al begonnen. Hier stellen Roby en Charlie zich aan je voor.

Lees meer

NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor de nieuwsbrief. Vink aan ‘ik heb interesse in biologische kip’ als je op onze verkoopdagen geattendeerd wilt worden.